Scroll to navigation

CREATE_MAKEFILES() CREATE_MAKEFILES()

NAVN

create_makefiles - Genopretter alle Makefile under et katalog

SYNOPSIS

create_makefiles [katalog]

BESKRIVELSE

create_makefiles genopretter alle Makefile i katalog og dets underkataloger (rekursivt) ud fra de tilsvarende Makefile.am skabeloner.

Scriptet skal køres fra topniveaukataloget (det som indeholder configure). Scriptet sparer tid sammenlignet med at køre configure fuldstændigt om igen.

Hvis kildekodekataloget adskiller sig fra byggekataloget (se miljøvariablerne nedenfor), antages at hver Makefile.am og Makefile.in hører hjemme under kildekodekataloget og at hver Makefile hører hjemme under byggekataloget.

Værktøjet er en del af KDE's programmeludviklingsmiljø.

MILJØ

En af de følgende variabler (men ikke begge) skal være angivet hvis kildekodekataloget er forskelligt fra byggekataloget. Hvis byggekataloget helt enkelt er et underkatalog af kildekodekataloget, skal den simplere variabel OBJ_SUBDIR bruges.

OBJ_SUBJDIR

Angiver at byggekataloget er i det angivne underkatalog i kildekodekataloget. Hvis kildekodekataloget for eksempel er kdesdk og byggekataloget er kdesdk/obj-i386-linux, så skal OBJ_SUBDIR indstilles til obj-i386-linux.

OBJ_REPLACEMENT

Et sed-udtryk som bruges til at transformere kildekodekataloget til byggekataloget. Hvis kildekodekataloget for eksempel er kdesdk/obj-i386-linux så skal OBJ_REPLACEMENT indstilles til s#kdesdk#kdesdk-obj#.

SE OGSÅ

create_makefile(1) make(2)

FORFATTERE

create_makefiles er skrevet af David Faure <faure@kde.org>.

Denne manualside er skrevet af Ben Burton <bab@debian.org> for Debians GNU/Linux-system (men kan bruges af andre).