Scroll to navigation

PSFADDTABLE(1) General Commands Manual PSFADDTABLE(1)

NAVN

psfaddtable - tilføj en Unicode-tegntabel til en konsolskrifttype

SYNOPSIS

psfaddtable skriftfil tabelfil udfil

BESKRIVELSE

psfaddtable benytter en konsolskrifttype i formatet .psf givet af skriftfil og sammenføjer den med Unicode-tegntabellen givet af tabelfil for at fremstille en skriftfil med en indlejret tegntabel, der skrives til udfil. Filnavnet »-« for kilden betegner standardind, og et filnavn for resultatet »-« betegner standardud. Hvis skriftfilen allerede indeholder en indlejret tegntabel ignoreres denne.

TABELFILFORMAT

Hver linje i tabelfilen skal enten være blank, indeholde en kommentar (foranstillet #) eller indeholde en talsekvens i enten decimaltal (standard), oktal (foranstillet 0) eller hexadecimal (foranstillet 0x), adskilt af mellemrum eller indryk. Det første nummer på hver linje indikerer skrifttegnspladsen i skrifttypen, der refereres til. Dette er mellem 0 og 0xff for en 256-tegns skrifttype og 0 og 0x1ff for en 512-tegns skrifttype. Alle efterfølgende numre på den samme linje er Unicoder matchet af denne specifikke skrifttegnsplads. I stedet for en enkel Unicode kan man have en sekvens af Uniocoder adskiltet af kommaer, for at betegne at skrifttypen afspejler det tilsvarende sammensatte symbol. Det er tilladt at have flere linjer for det samme skrifttegn.

SE OGSÅ

setfont(8), psfgettable(1), psfstriptable(1), psfxtable(1)

OVERSÆTTELSE

Oversættere af denne manual til dansk Joe Hansen <joedalton2@yahoo.dk>

Denne oversættelse er gratis dokumentation; læs GNU General Public License version 3 eller nyere for ophavsretbetingelser. Der er INGEN ANSVAR.

Hvis du støder på fejl i oversættelsen af ​​denne vejledning, skal du sende en besked til debian-l10n-danish@lists.debian.org.

25 okt 1994 kbd