Scroll to navigation

UNIMPLEMENTED(2) Linux Programmeurs Handleiding UNIMPLEMENTED(2)

NAAM

afs_syscall, break, fattach, fdetach, ftime, getmsg, getpmsg, gtty, isastream, lock, madvise1, mpx, prof, profil, putmsg, putpmsg, security, stty, tuxcall, ulimit, vserver - niet geïmplementeerde systeem aanroepen

SAMENVATTING

Niet geïmplementeerde systeem aanroepen.

BESCHRIJVING

Deze systeem aanroepen zijn niet geïmplementeerde in de Linux kernel.

EIND WAARDE

Deze systeem aanroepen geven altijd -1 terug en zetten errno naar ENOSYS.

OPMERKINGEN

Merk op dat ftime(3), profil(3) en ulimit(3) geïmplementeerd zijn als bibliotheek functies.

Sommige systeem aanroepen, zoals alloc_hugepages(2), free_hugepages(2), ioperm(2), iopl(2) en vm86(2) bestaan alleen op bepaalde architecturen.

Sommige systeem aanroepen zoals ipc(2), create_module(2), init_module(2) en delete_module(2) bestaan alleen als de Linux kernel gebouwd was met ondersteuning daarvoor.

ZIE OOK

syscalls(2)

COLOFON

Deze pagina is onderdeel van release 5.10 van het Linux man-pages-project. Een beschrijving van het project, informatie over het melden van bugs en de nieuwste versie van deze pagina zijn op https://www.kernel.org/doc/man-pages/ te vinden.

VERTALING

De Nederlandse vertaling van deze handleiding is geschreven door Jos Boersema <joshb@xs4all.nl> en Mario Blättermann <mario.blaettermann@gmail.com>

Deze vertaling is vrije documentatie; lees de GNU General Public License Version 3 of later over de Copyright-voorwaarden. Er is geen AANSPRAKELIJKHEID.

Indien U fouten in de vertaling van deze handleiding zou vinden, stuur een e-mail naar debian-l10n-dutch@lists.debian.org.

15 september 2017 Linux